Τρόποι Πληρωμής


1. Αντικαταβολή (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ). Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του δέματος από την Courier. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για την Ελλάδα και για παραγγελία έως €500.

2. Πιστωτική κάρτα / PayPal. Με τον αδιαμφισβήτητα πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής και την πιο αυστηρή κρυπτογράφηση που υπάρχει μέχρι στιγμής, και παρέχει η σελίδα της παγκόσμιας εταιρείας PayPal, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα την πληρωμή σας με την πιστωτική/προπληρωμένη/debit κάρτα που διαθέτετε ή αν έχετε λογαριασμό PayPal, να συνδεθείτε και να πληρώσετε άμεσα.

3. Κατάθεση σε λογαριασμό (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ). Τέλος, μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας στον παρακάτω τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας στην περιγραφή της κατάθεσής σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν κάνετε την κατάθεση και μας στείλετε το αποδεικτικό με email στο ( omigigreece@gmail.com ). Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της Τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 2 εργάσιμες.

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ GR9301720520005052086100400